Týden na téma…. SUPER PLAYBOY–tělové mléko

Je libo hebkou, krásně voňavou pokožku? Ok, máte to mít. Stačí si vzít na pomoc tělové mléko od Playboye a úspěch zaručen.

Super playboy tělové mléko (1)

Jako bonus k tomu získáte i hydrataci. Playboy slibuje 24H. Za to bych ruku do ohně nedala, ale věřím, že takových 16 určitě dá. Pak mi má pokožka přijde… jak to říct… ne suchá, ale že by si dala lok hydratace .-).

Super playboy tělové mléko (2)

Výdrž vůně je úžasná. Pokud se natřu večer po sprše, ještě druhý den kolem poledne cítím vůni. Pokud se natírám po ranní sprše, vůně se mnou vydrží celý den.

Ač se jedná zase o Super Playboye, tentokrát se vůně liší. Je hodně jahodová a opravdu sladká. A přece jen je tam podtón, který vám prozradí, do které playboyové rodinky tenhle ušák patří.

Super playboy tělové mléko (4)

Balení je vychytané. Super sexy ženská silueta, která skvěle padne do ruky. Zavírání je klasicky vyklápěcí/zacvakávající. Na vrchu je vtipný detail loga značky a dole nenápadný nápis Press to play. Vychytané detaily, to se musí nechat.

Super playboy tělové mléko (3)

Samotné mléko je růžové, hutnější, ale krásně se roztírá. A rychle vsakuje – za to velké plus. Nemám ráda mléka, u kterých čekáte a čekáte… s ony se stále ne a ne vsáknout.. Nic pro mne. Rychlá doba si žádá rychle vsakování kosmetických přípravků .-D

Super playboy tělové mléko (5)

Za sebe bych rozhodně mohla mléko doporučit. Mlsně v obchodech koukám ještě na V.I.P., tak uvidíme, jestli se u mne zabydlí .-)

Máte zkušenost  s mléky Playboy? Jaké je vaše oblíbené? Nebo dáváte přednost jiným značkám?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)