Moji noví pomocníci :)

Ahojte.

Nedávno jsem si v tomto článku stěžovala, že si musím pořídit a rozšířit sbírku štětců. Můžu s klidným svědomím říct, že mise byla úspěšně splněna a já bych vám teď ráda představila mé nové miláčky. Pokud sháníte fajn štětce za rozumnou cenu, pohodlně se usaďte a pokračujte ve čtení, hodlám vás totiž seznámit s mými pomocníky.

100_7245
 
Jedná se o sadu 7 štětců z
eshopu Poštovné zdarma.cz. Štětce jsou ukryté v obalu s leopardím vzorem, který je součástí balení. Najdeme zde základ, který by neměl chybět v žádné kosmetické sbírce.

Oficiální popis:
Díky taštičce s leopardím vzorem své kosmetické štětce budete mít hezky pohromadě. Set sedmi štětců je vyroben z kvalitních zvířecích chlupů, takže je zaručena jeho dlouhodobá životnost. Zkrášlujte se a rozmazlujte se s pomocí kvalitních pomůcek. Každá žena tento set ocení, protože ji pomůže zvýraznit její přirozenou krásu. (odkaz přímo na štětce)

A konečně již k jednotlivým štětcům: Napřed chci ale ještě říct, že štětce nepoužívám vždycky k tomu, k čemu jsou primárně určeny, ale k tomu, k čemu mně osobně nejvíc vyhovují a jak je nejvíc uplatním. To jen, kdyby se někdo divil, proč si například štětcem na pudr nanáším tvářenku :)

Zajímají vás štětce víc? Stačí KLIK, zbytek článku je na blogerkách.

all

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za každý Váš komentář, postřeh a názor :-)